Systrarna Avedisian


Välkommen en trappa ner i Timråsalongens lokaler för att träffa dessa två Stjärnor. När du bokar en behandling hos Rima eller Armine kan du vara säker på att du är i trygga händer och du kommer lämna salongen med ett leende på läpparna. Båda två har ett öga för detaljer och är väldigt noggranna. I deras trivsamma lokaler är det spakänsla deluxe så att du kan fokusera på att koppla av i lugn och ro medan dom gör dig vackrare.

Manikyr & Pedikyr

Här Håller våran Nagelteknolog Armine till

Timråsalongen

Systrarna Avedisian finns en trappa ner i Timråsalongens lokaler

Fransar & Bryn

Här håller våran fransstylist Rima till

Rima 
Frans & Bryn - Stylist

Rima hjälper dig att få en piggare blick med hjälp av att antingen böja permanent dom naturliga fransarna eller förlänga dom. Vilket ger ett intryck av att ögat är piggare. När alla strån ligger på rätt plats och i rätt riktning så får man ett piggare utseende. Rima är, precis som sin syster väldigt noga och skicklig på det hon gör. Välkommen en trappa ner till hennes trivsamma lokal i Timråsalongen, I hennes rum är det spakänsla deluxe och du kommer kunna fokusera på att koppla av i lugn och ro medan hon gör dig vackrare.

Armine
Nagelteknolog


Armine har flera års erfarenhet av naglar och har dom senaste åren jobbat i Högakusten. Hon är väldigt noga och duktig på det hon gör, och kan göra allt från att förstärka och vårda din naturliga nagel, till riktigt långa naglar med mycket små detaljer. Armine har noga valt ut sina produkter för att du som kund ska kunna vara helt säker på att du får bästa möjliga vård. Med henne sitter du i ett enskilt rum i lugn och ro medan hon tar hand om dina naglar.

psssst, om du är sugen på att spana in systrarnas jobb, följ bara länken.


https://instagram.com/avedisian_systrarna?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

Kontakta oss

Adress

Köpmangatan 39

861 31

E-post
Telefon