Timråsalongens Frisörer
"Vi hjälper dig skapa ditt bästa jag"

Madelen 

Våran nya stjärna, Madelen kommer att jobba hos oss som frisör, extensionsstylist och öronhåltagare. Hon började sin frisörutbildning på gymnasiet, för 10 år sedan. Efter 3 år ifrån salong har hon hunnit med att vara föräldraledig, jobbat som frisörlärare och kommunal simlärare, men nu är hon äntligen tillbaka på salongsgolvet igen. Madelen hälsar nya och gamla kunder välkomna!


"Man ska aldrig sluta vara nyfiken. Jag är tacksam att kunna återvända till yrket med just dessa tjejer och denna salong. Vi fyller paletten av behov och kompletterar varandra jättebra" 

Tesa

Tesa är den av oss med längst erfarenhet inom skönhetsbranchen, Hon har varit med och sett mycket och med hjälp av sin långa erfarenhet är hon väldigt duktig på att se exakt vem som passar i vad. Tesa är uppvuxen i Vivsta och bor med sin familj i Fagervik.


"Jag älskar mitt jobb och tycker det är roligt med uppsättningar eller när någon vill göra något nytt med sitt hår. Frisöryrket är ett fantastiskt yrke, man får möta många olika människor."Frida

Frida, som kommer hela vägen från Lycksele är utbildad i Örnsköldsvik på en skola som heter "Ann Pettersson Hairdesignschool" där hon stannade kvar som trainee för att sedan flytta hit, Frida tog frisörgesällen 2018 men har haft intresse för hår hela sitt liv.
"att få jobba som frisör är en dröm som har gått i uppfyllelse, jag älskar mitt jobb!"